luni, octombrie 19, 2009

Freak mind

Freak mind of an young bull (zodiac sign) …

Dupa o lunga perioada am vrut sa scriu iar, insa nu putine au fost datile cand am avut aceasta stare in ultima vreme. De ce nu am facut-o insa ??? pai este simplu, NU AM avut timpul necesar sa imi continui postarile, chiar daca vine greu de crezut mai ales in cazul meu cand nu prea am nimic de facut sau cel putin asa spun eu.

Si cu toate astea am avut in fiecare zi cel putin un comentariu de postat pe blog, doar ca singur nu se scrie, si nici prin telepatie nu il pot posta, asa ca in fiecare noua zi cel din urma era sters de cel nou, over and over.

Insa acum sa zicem ca as avea "spatiul" necesar sa imi continui “peripetiile” prin mintea mea intr-un mod sa spunem nou, spun nou deoarece, as putea spune ca am inceput un nou …

… m-am trezit de dimineata, in jur de ora 6, mi-am scos geamantanul din camara, am aranjat o parte din hainele pe care cred ca ar trebui sa le am cu mine si am pornit la drum. Ploua si este frig, mai frig decat as fi vrut sa fie si mai frig decat si-ar fi dorit un om sanatos la minte sa fie inainte sa faca ce am eu de gand, sau ce nu am de gand. Nu dispun de resurse financiare suficiente (sincer asta nu conteaza pentru mine) sa ajung la capatul lumii ,insa … nici nu imi pasa, ploaia de afara ma facut sa nu ma gandesc prea departe si totusi … nu vreau decat … hmmm, CE vreau ???

Sunt doar cativa prieteni buni si o parte din familie care stiu ca urma sa plec “undeva unde sa nu fie populat sau un loc unde sa nu ma poti intelege cu cei din jur” sa fiu singurul cerc intr-o lume patrata sau invers, desigur ca nu astept sa ma inteleaga nici unii nici altii ceea ce spun, abia o fac eu.
M-am gandit o lunga perioada ce sa fac, mai ales ca scopul calatoriei nu este ceea ce TU sau oricine altcineva numeste asta un “concediu”, ultimul mi-a ajuns cu varf si indesat ne-aducandu-mi decat … decat amintiri pe care vreau sa le ascund far away.

NU incerca, chiar daca o vei face, sa intuiesti ce am de gand sa fac sau unde vreau sa ajung, ai putea sa te inseli (1000%), ceea ce pot sa iti spun acum este ca nu imi place Budapesta, poate ca si din cauza ca atat la decolare cat si la aterizare am simtit ca imi explodeaza capul, probabil ca este si de la noile lentile, dar este pentru prima data cand m-i sa intamplat insa suficient cat sa o asociez cu orasul, cu siguranta ca nici LUI nu ii place de mine, cazarea este la fel ca mine, gri, rece, intunecoasa, unfriendly, iar singura diferenta poate ca este, ca este scumpa …

In fine … de iesit nu prea ies , am iesit de 2 ori in 2 zile ... gandesc, citesc, desenez, o sa citesc mult, o sa ma gandesc mult si o sa desenz muult, mult mult mult, … nu am nici starea si nici nu am vreo dorinta sa ajung sa casc ochii la garduri, pietre si alte nebunii, cu toate ca sunt sigur ca in alte conditii as fi facut asta fara sa clipesc, mai ales ca am o curiozitate infantila exacerbata.

Motivul calatoriei este acela de a cauta lucrurile importante din viata mea, vreau sa invat din nou sa imi fie dor, sa imi aduc aminte cum este sa te gandesti si la cel de langa tine sau cei de langa tine, poate fi unul sau mai multi, diferit partajati undeva acolo in mintea mea … imi este dor de multe emotii care m-au parasit, pe care le-am abandonat sau pur si simplu am negat existenta lor. Iar daca o sa ajung la glumeti sau cine stie pe unde … ehh asta mai vedem.

Cam atat pentru acum … vad ca o raza de soare a intrat pe fereastra … dar o urasc … o vreau pe EA sa intre insa pentru asta trebuie sa astept noaptea ... iar...




Dupa cum am spus … freak mind of an young bull.

2 comentarii:

  1. ola!!!
    ce faci?!?!
    pe unde umbli?!?!
    chiar ma gandeam ca nu ai mai aparut de ceva vreme...dar nu stiam ca ai plecat asa departe!!!
    ai grija de tine,, tot ce-ti doresti si o viata cat mai rozaaaaaaa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello Cristina,

    Habar nu am nici eu pe unde o sa umblu ... insa de aparuty mai apar ... zilnic... problema este ca nu sunt atat de dese hot spoturile pe unde merg eu.

    Dar dupa cum stiii ... where is a will there is a way ... :).

    Te mai astept

    RăspundețiȘtergere